Не! Тъмната снимка не е от на Малдивите, направена е в

...
Не! Тъмната снимка не е от на Малдивите, направена е в
Коментари Харесай

Хисарска улица потъна в мрак - жителите недоволни

Не! Тъмната фотография не е от на Малдивите, направена е в Хисаря - на улица " Камилите ".

Нищо не виждате, нали? Защото и живеещите на въпросната улица в курортния Хисаря не виждат нищо. За казуса с осветлението алармира Нелина, която в обществената мрежа написа, че улицата е потънала в мрак и нищо не вижда, като тръгне да се прибира след 19:30 часа към у дома.

" Ако инцидентно имаш фенерче, то ще си намериш кравешко г*мненце! ", прибавя дамата към обявата си. Но дотук с черния комизъм!

На Нелина й е забавно да разбере защо единствено на улица " Камилите " не са се намерили три мижави лампи. Ние също сме любопитни да научим каква е повода. Жената добавя, че с изключение на цялата тюрма, пътят се ползва и за високоскоростна писта.

" Във всяка една къща на улицата има най-малко по едно малко дете, да не приказвам, че единствено в нашата са четири! Изобщо не разясня шахтите, които за няколко години са продънени… ", написа възмутената жена и насочва още един въпрос - с какво живеещите на улицата са по-различни от всички други живеещи в града.

" Плащаме си налозите както всички останали, нищо, че даже пощата не ни доставят, тъй като изтъквам: “Живеем по-далече от кв. Миромир ”… тук даже няма смисъл от коментар, комично е! ", безапелационна е Нелина.

Коментиращи обявата поддържат мнението на хисарчанката. Румяна Неризова споделя, че само центърът се почиства, единствено центърът е значим, а другите квартали.... Те да се оправят както могат. " Това е от години. Този дребен град е курортен и би трябвало и най-малката, най-отдалечената уличка да се поддържа както в центъра, тъй като почиващите вървят и преглеждат и добиват визия като цяло за града ни. ", добавя тя.

Хисарчани са безапелационни, че всички хора би трябвало да се усещат добре в града и се надяват казусът с осветлението да бъдет отхвърлен допустимо най-скоро.

" Всички заплащат налози на община Хисаря, по тази причина всички хора би трябвало да се усещат добре в града. ", гласи коментар.

Екипът на GlasNews.bg насочи питане за коментар по тематиката до кмета на Община Хисаря - Инж. Пенка Ганева. Следете, с цел да научите каква е позицията на Общината.

Улица " Камилите " - потънала в мрак:



Снимки: Нелина & К. Дечева
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР